Zavod To sem jaz

Osebna izkaznica

Dolgo ime: To sem jaz, zavod za pomoč otrokom z motnjami avtističnega spektra in njihovim družinam, Podgorje

Kratko ime: Zavod To sem jaz

Naslov: Podgorje 48a, 2381 Podgorje

E-pošta: zavod.tosemjaz@gmail.com

Spletna stran: www.zavodtosemjaz.si

FB stran: Zavod To sem jaz

Želite stopiti v stik z Zavodom To sem jaz?

Predstavitev

To sem jaz, zavod za pomoč otrokom z motnjami avtističnega spektra in njihovim družinam je neprofitna organizacija. Z našim delom želimo prispevati na področju motenj avtističnega spektra v Sloveniji. Naša zgodba se je začela po intenzivnem izobraževanju v tujini o celostni zgodnji obravnavi otrok in družin po vzoru Mifne centra iz Izraela. Model obravnave prinaša zgodbe o uspehih in v Slovenijo prihaja preko družin, ki so bile deležne tovrstne obravnave v tujini, nato pa z našo pomočjo terapevtski proces nadaljevale doma.

V zavodu se zavzemamo za vzpostavitev modela zgodnje celostne obravnave v Sloveniji, izvajamo individualne in skupinske obravnave za otroke, svetujemo staršem in strokovnim delavcem v programih vzgoje in izobraževanja, organiziramo izobraževanja, s katerimi želimo opremiti različne strokovnjake in strokovne delavce z novimi znanji.

Cilj zavoda

Naš glavni cilj je nuditi kakovostno celostno pomoč in podporo otrokom z avtizmom in njihovim družinam ter v Slovenijo pripeljati nove oblike pomoči. Vrednote, za katere si prizadevamo, so medsebojno povezovanje, sodelovanje posameznikov in organizacij, solidarnost, znanje ter pomoč tistim, ki jo potrebujejo.

Otroci z avtističnimi motnjami so izjemno unikatni posamezniki, ki v svoji notranjosti pogosto skrivajo veliko več kot pokažejo navzven.

Zavod To sem jaz