Vabimo vas na SAM tržnico

Bliža se mesec april, mesec zavedanja o avtizmu. Ob tej priložnosti Zveza NVO za avtizem Slovenije v okviru projekta »Avtizem – SAM z drugimi« organizira dogodek »SAM – tržnica«, ki bo potekal v soboto, 14. 04. 2018 v avli Pedagoške fakultete v Ljubljani.

Gre za prvi tovrstni dogodek v Sloveniji, ki bo namenjen ozaveščanju problematike avtizma in predstavitvi različnih oblik pomoči, ki so v Sloveniji trenutno na voljo. Zato vabimo razstavljalce, da se nam na dogodku pridružite s predstavitvijo vaše dejavnosti. Dogodek je brezplačen tako za razstavljalce kot obiskovalce.

Zveza NVO za avtizem Slovenije bo poskrbela za najem stojnic ter koordinacijo in organizacijo spremljevalnega programa. Na dogodek bodo vabljeni starši, laična in strokovna javnost ter odločevalci ministrstev, ki so pristojna za to področje. Za javnost bo dogodek odprt od 10. do 15. ure.

Sodelovanje na dogodku

Razstavljalci se s prijavo na dogodek obvežete, da boste v prostoru prisotni najmanj uro in pol pred odprtjem dogodka in da boste v tem času ustrezno pripravili stojnico, ki vam bo dodeljena. Na dogodku se, poleg predstavitve na stojnici, lahko pridružite tudi s spremljevalnim programom na odru, razstavnem prostoru ali z medijskimi objavami.

Prijave

V kolikor želite sodelovati na našem dogodku, vas prosimo, da nam pošljete izpolnjeni in skenirani prijavnici najkasneje do 22. 3. 2018 na naslov e-naslov zveza.avtizem@gmail.com ali po navadni pošti na Tržaško cesto 2, 1000 Ljubljana (Zveza NVO za avtizem Slovenije)

Prijavnico za raszstavljalce najdete tukaj.

Prijavnico za sodelovanje na odru SAM tržnice najdete tukaj.

Pin It on Pinterest

Share This