V mesecu maju, Društvo ASPI zbira Doremove objeme topline za Center ASPI. Denar bi nujno potrebovali za zamenjavo dotrajane talne obloge v prostoru, ki je namenjen bivanju odrasle osebe z spektroavtistično motnjo.

Da bi se njihova želja uresničila potrebujejo vaše klike. Enkrat na dan v mesecu maju, obiščite spletno stran http://objemtopline.dormeo.net/ in jim s klikom pod njihovim opisom podarite objem (prvič se je potrebno registrirati z elektronskim naslovom).

Navodila za podarjanje objemov

1)      Objem podarite tako, da pod organizacijo, Društvo za pomoč odraslim osebam z motnjo avtističnega spektra – Aspergerjev sindrom, kliknete gumb »podarjam objem«. Ko to naredite prvič, objem še ni podarjen, saj se je potrebno najprej registrirati z vašim e-mail naslovom.

2)      To pomeni, da se vam po prvem kliku na gumb »podarjam objem« pojavi okno, v katerega vpišete vaš e-mail.

3)      Na e-mail, ki ga boste vpisali, vam bodo takoj poslali sporočilo, v katerem se bo nahajala povezava, na katero morate klikniti, da potrdite sodelovanje. S tem je registracija uspešno opravljena in odprla se vam bo spletna stran Objema topline, kar pomeni, da lahko sedaj normalno podarjate objeme (brez ponovne registracije).

4)      Pod organizacijo, Društvo za pomoč odraslim osebam z motnjo avtističnega spektra – Aspergerjev sindrom, kliknete gumb »podarjam objem« in številka se bo obarvala zeleno. To pomeni, da je bil objem uspešno podarjen. Vsak dan lahko podarite po 1 objem vsaki sodelujoči organizaciji. Torej, če v roku 24 ur po prvič podarjenem objemu, še enkrat kliknete »podarjam objem«, se bo številka obarvala rdeče, kar pomeni, da ste danes tej organizaciji objem že podarili in ga ne morete več.

Veseli bodo vsakega objema, da se jim uresniči velika želja!