Planinski pohod smo načrtovali že avgusta, a smo ga zaradi slabega vremena prestavili v september in potem še enkrat na 10.10.2020. Tokrat nam je bilo vreme naklonjeno in danes nas je jesen razvajala s čudovitimi jesenskimi barvami, v katere je odeta pot do Zelenice.  Na Planinskem domu na Zelenici smo se okrepčali in posladkali z dobrotami iz njihove kuhinje.

Zahvaljujemo se vsem družinam, ki so se pohoda udeležile in na tem mestu pohvalimo vse otroke, z avtizmom in brez,  ki so vztrajno hodili z nami in med potjo in na cilju drug z drugim in z odraslimi prijetno poklepetali.

Zahvaljujemo se Planinskemu društvu Tržič in planinskim vodnikom Stanku, Pavletu in Bernardu za prostovoljno, brezplačno varno vodenje in družbo. Iskrena hvala.

1.planinski pohod, ki smo ga izvedli 10.10.2020 na Zelenico smo izvedli v okviru projekta Avtizem SAM z drugimi II, ki ga sofinancira Ministrstvo za zdravje.

Vsi udeleženci smo se strinjali, da pohod čim prej spet ponovimo in si želimo, da se nas bo na naslednjem pohodu zbralo še več.

 

Pin It on Pinterest

Share This