Zveza za avtizem Slovenije vas vabi na spletno predavanje za zaposlene v vrtcih in starše predšolskih otrok z avtizmom.

Predavanje bo v obsegu 8 pedagoških ur v ponedeljek, 21.6.2021 od 9:00 do 16:00 (vmes 60 minut odmora).

Potekalo bo preko spletne aplikacije ZOOM.

Na predavanju bomo spregovorili o naslednjih vsebinah:

– Kaj je avtizem?
– Drevo učenja in senzorne potrebe otrok z avtizmom.
– Pregled pristopov za delo z otroki z avtizmom.
– Neustrezne oblike vedenje in kako ukrepati.

Ob koncu predavanja bo čas tudi za razpravo.

Predavala bo Sabina Korošec Zavšek, predsednica Zveze za avtizem Slovenije, profesorica defektologije, dolgoletna predavateljica in Floortime in PECS terapevtka za otroke s posebnimi potrebami.
Predavanje bomo izvedli v okviru projekta Avtizem SAM z drugimi II, ki ga sofinancira Ministrstvo za zdravje. Vse storitve v okviru projekta so za udeležence brezplačne.
Zaradi pričakovanega velikega interesa in omejitve števila udeležencev vljudno prosimo, da se na predavanje prijavijo samo zaposleni v vrtcih in starši predšolskih otrok z avtizmom.
Vse ostale interesente prosimo, da se prijavijo na predavanja, ki bodo razpisana v jesenskem obdobju. Vsi termini za aktualna predavanja bodo objavljeni na naši spletni strani ali na naši FB strani, zato vas vabimo, da všečkate obe naši FB strani, Zveza za avtizem in Avtizem SAM z drugimi II. Na ta način boste vedno aktualno obveščeni o naših dogodkih. Na elektronsko pošto z vprašanji povezanimi s tem predavanjem ne odgovarjamo, razen v izjemnih primerih.

Prijave sprejemamo na tej povezavi. 

Veselimo se srečanja z vami.

Pin It on Pinterest

Share This