N U J N O   O B V E S T I L O

Obveščamo vas, da se zaradi neugodne vremenske napovedi planinski pohod prestavi

na nedeljo 5. 9. 2021.

Dobrodošli!

Zveza za avtizem Slovenije skupaj s Planinskim društvom Tržič organizira 2.planinski pohod za družine otrok, mladostnikov in odraslih z avtizmom.
Pohod bo potekal v nedeljo, 29.8.2021 s pričetkom ob 10:00. Zbirno mesto za družine je od 9:30 do 10:00 na parkirišču pri Kompas Shopu na mejnem prehodu Ljubelj. (Pripravite kovance, ker se parkirišče plača na parkomatu 3 ali 5 eur dan.)
Obvezna je predhodna prijava, saj bodo pohod vodili izkušeni planinski vodniki Planinskega društva Tržič. Prijave oddajte T U K A J. 
Pohod bo potekal v malih skupinah. Za varnost bo poskrbljeno – vsaka skupina bo imela svojega planinskega vodnika. Pot je lahka, označena, primerna tudi za otroke. Iz izkušenj pa svetujemo, da družine, ki sicer manj hodijo v hribe, pred tem le opravijo nekaj lažjih vzponov v bližini svojega doma. Pohod traja od 1,5 do 2 ure.
Udeleženci za malico in vodo poskrbijo sami. Svetujemo varno in udobno obutev, nahrbtnike z vodo in malico. Na Zelenici je planinska koča, kjer je mogoče naročiti tudi kaj okusnega za pod zob.
Za družine, ki bi želele organizirano spremstvo tudi za povratek v dolino, bo odhod iz koče ob 13:30.

Veselimo se srečanja z vami.

*V kolikor bodo vremenske razmere neugodne ali nestabilne, bomo pohod izvedli v nedeljo, 5.9.2021 ob isti uri.

Zahvaljujemo se Planinskemu društvu Tržič za brezplačno in prostovoljno pomoč pri organizaciji in izvedbi 2.planinskega pohoda  družin z otroki z avtizmom.
Pohod poteka v okviru projekta Avtizem SAM z drugimi II, ki ga sofinancira Ministrstvo za zdravje. Pohod je za udeležence brezplačen.

       

Pin It on Pinterest

Share This