Podporna skupina za starše na daljavo

Situacija, v kateri smo se znašli, nas je presenetila in je nova za nas vse. Odrasli jo lažje razumemo kot otroci. Zavedamo se, da je nova situacija še težja za družine, kjer je prisoten avtizem. Sprememba rutine, manj priložnosti za gibanje, odpadle so še tiste terapije, ki ste jih bili deležni… Starši ste morda na terapijah dobili podporo in pomoč, sedaj ste ostali sami in celodnevna skrb za vašega otroka je ostala na vaših ramenih.

Pridružite se nam brezplačno

Po razmisleku, kaj lahko naredimo, da vas vsaj malo podpremo smo se odločili, da za vas organiziramo brezplačne podporne skupine za starše, ki bodo delovale s pomočjo aplikacije ZOOM. Vse kar potrebujete je telefon ali računalnik, naložite si to aplikacijo in po vaši prijavi vas bomo povabili k sodelovanju.

Projekt sofinancira Ministrstvo za zdravje – storitev je za udeležence brezplačna.

Podatki o dogodku

Kdaj: po dogovoru

Kje: preko spleta (aplikacija ZOOM)

Prijavni obrazec

Morda vas zanima tudi:

Vabilo k sodelovanju v raziskavi

Vabilo k sodelovanju v raziskavi

Fotografija: vir. Univerza v Cambridgeu vas ponovno vabi k sodelovanju v raziskavi o dostopnosti storitev za osebe z avtizmom.  Študija o dostopu do storitev za avtizem (ACCESS-EU) Raziskovalna ekipa: dr. Joyce Man, dr. Rosie Holt, dr. Amber Ruigrok, dr. Carrie...

Zveza NVO za avtizem Slovenije

Tržaška cesta 2
SI-1000 Ljubljana

Kontakt

E-mail: zveza.avtizem@gmail.com

Spremljajte nas tudi na FB

Pin It on Pinterest

Share This