Zveza NVO za avtizem Slovenije v okviru projekta »Avtizem – SAM z drugimi« ob svetovnem dnevu zavedanja o avtizmu organizira dogodek »SAM – tržnica« in Nacionalno konferenco zavedanja o avtizmu.

Kdaj in kje

  • SAM tržnica: od 10:00 do 18:00
  • Nacionalna konferenca zavedanja o avtizmu: od 11:00 do 16:00

Dogodka bosta potekala v torek 2. 4. 2019 v pritličju poslovne stavbe SMELT v Ljubljani.

SAM tržnica je drugi tovrstni dogodek v Sloveniji, ki je namenjen ozaveščanju problematike avtizma in predstavitvi različnih oblik pomoči, ki so v Sloveniji trenutno na voljo. Na tržnici se bodo predstavili člani Zveze NVO za avtizem Slovenije in nekatere druge organizacije, ki ponujajo podporne storitve osebam z avtizmom in njihovim družinam. Za obisk tržnice predhodna prijava ni potrebna.

Sočasno se bo v dvorani odvijala Nacionalna konferenca zavedanja o avtizmu. Na konferenco se lahko prijavite na spletni povezavi tukaj.

Zainteresirano javnost vabimo, da se že sedaj s svojimi vprašanji aktivno vključi v razpravni del konference, in sicer tako, da vaša vprašanja in mnenja posredujete na obrazec, ki se nahaja na spletni povezavi tukaj. Vaša vprašanja, pobude, mnenja, predloge sprejemamo od 18. 3. 2019 do 22. 3. 2019, ko bo spletni obrazec za vprašanja tudi aktiven.

SAM tržnica in Nacionalna konferenca je javna prireditev, ki je predhodno prijavljena policiji in tudi objavljena na njihovi spletni strani. Ker gre za javni dogodek, obstaja na njem večja verjetnost, da bodo udeleženci fotografirani ali posneti ter da bodo takšne fotografije ali posnetki javno objavljeni na spletu ali v medijih ali kako drugače dostopne širši javnosti. Dejstvo, da se te osebe javnega dogodka udeležijo in da se ob fotografiranju ali snemanju ne umaknejo, se zato šteje kot njihova privolitev k tovrstnemu fotografiranju ali objavi fotografij.

 

Oba dogodka sofinancira Ministrstvo za zdravje. Zahvaljujemo se tudi D.S.U, družbi za svetovanje in upravljanje, d.o.o. in Kapitalski družbi d. d. da so nam prijazno v brezplačno uporabo odstopili svoje prostore ter Pivovarni Laško Union d.o.o. za donacijo vode za konferenco.

Morda vas zanima tudi:

Povabilo k sodelovanju v anketi

Povabilo k sodelovanju v anketi

Spoštovane osebe z avtizmom ali njihovi skrbniki! V sodelovanju z Autism Europe vabimo osebe z avtizmom in njihove skrbnike, da sodelujejo v dveh anketah in posredujejo svoje izkušnje, potrebe, mnenja in želje. Obe anketi sta v slovenskem jeziku. Povezavi do anket...

Zveza za avtizem Slovenije

Ulica Ivanke Uranjek 1
SI-3310 Žalec

Kontakt

E-mail: zveza.avtizem@gmail.com

Spremljajte nas tudi na FB

Pin It on Pinterest

Share This